Проблема при мен е че като изключа от скорост(задна,5,1,2)лоста не се връща посредата,а си остава встрани.Ако има някой такъв проблем нека пише как да го оправя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростен лост 156 1.9 JTD
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tISHI Покажи съобщениеПроблема при мен е че като изключа от скорост(задна,5,1,2)лоста не се връща посредата,а си остава встрани.Ако има някой такъв проблем нека пише как да го оправя.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
-
Първоначално публикувано от tISHI Покажи съобщениеПроблема при мен е че като изключа от скорост(задна,5,1,2)лоста не се връща посредата,а си остава встрани.Ако има някой такъв проблем нека пише как да го оправя.
Минала пролет(2009) махнахме кожата около скоростния лост, почистихме хубаво пластмасите в основата (имаше наронени остатъци от дунапрен или нещо подобно) и напръскахме с едно масло за смазване под формата на спрей (има го в Практикер, около 8-10лв е флакона). В началото нямаше голямо подобрение, но след около седмица вече бяха нормални нещата.There's always more money to make and more shit to bitch about.
156 SW 2.4 JTD
Comment
-
Да използвам тематаПри мен това, което се случва на колегите става като вали дъжд
. И дълго след това не се оправя. Като мине седмица и повече и става горе-долу поносимо. Явно някъде влиза вода, но какво става нямам идея. Какво трябва да се проверява. Вътре в купето махнах кожения маншон и почистих и гресирах, но без никаква промяна.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеДа използвам тематаПри мен това, което се случва на колегите става като вали дъжд
. И дълго след това не се оправя. Като мине седмица и повече и става горе-долу поносимо. Явно някъде влиза вода, но какво става нямам идея. Какво трябва да се проверява. Вътре в купето махнах кожения маншон и почистих и гресирах, но без никаква промяна.
Зимата да ти е замръзвало някое?166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеДа използвам тематаПри мен това, което се случва на колегите става като вали дъжд
sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеПри тебе сигурно има проблем с жилата. Огледай дали са им здрави маншоните на краищата, може да влиза вода
Зимата да ти е замръзвало някое?Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеЗимата не ми е замръзвало. Следващия път като я вдигна на подемник ще се позанимаваме и с това по-сериозно. Лошото е, че май има много съпътстваща работа, както подсказва toshko69sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
Comment